Sharmila Mansaram is weer met liegen begonnen op Faya Pepre Nieuws

Sharmila Mansaram is weer met liegen begonnen op Faya Pepre Nieuws

Dit is NDP’er Sharmila Mansaram. Volgens onderzoek van het Surinaamse tijdschrift Parbode, de motor achter het fake nieuws platform Faya Pepre Nieuws. Deze Facebook pagina werd door de NDP gebruikt om allerlei leugens te verkondigen in aanloop naar de verkiezingen van mei 2020.

De NDP hoopte met dit fake nieuws platform de verkiezingen te beïnvloeden en zo te winnen. Helaas voor Sharmila en haar vrienden verloor de partij de verkiezingen op 25 mei 2020 grandioos. Het was daarna twee weken lang stil op Faya Pepre Nieuws, waarschijnlijk omdat de leugenaars de tegenslag moesten verwerken, maar ze zijn weer helemaal terug!

Afgelopen week verspreidde Mansaram en haar team opnieuw een grove leugen. In een bericht dat via diverse NDP fake accounts werd gedeeld, werd de nieuwe regering beschuldigd van het aanschaffen van 17 splinternieuwe voertuigen van elk 87.000 US dollars. Dit zouden auto’s zijn voor de nieuwe ministers.

Mansaram probeerde het bericht te ondersteunen middels een foto van een aangekochte auto, maar dat bleek een gestolen foto te zijn van een Colombiaanse website. Ze viel helemaal door de mand toen de regering aangaf dat er van aankoop geen sprake was, maar dat er voertuigen gehuurd waren omdat de vorige NDP’er machthebbers alle voertuigen hadden weggenomen.

Sharmila Mansaram is na een korte pauze weer lekker aan de slag gegaan met liegen. Deze vrouw zal in de toekomst nergens meer aan de bak komen vanwege haar leugenachtig gedrag. Het enige wat ze kan blijven doen is liegen, maar ook daarin lijkt ze te falen gegeven het doorzichtige karakter van deze leugen over de 17 auto’s.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *