'Bouterse gaat Covid-19 maatregelen gebruiken om te frauderen'

‘Bouterse gaat Covid-19 maatregelen gebruiken om te frauderen’

Waar veel mensen bang voor waren kan waarschijnlijk ook gebeuren: Bouterse kan door het inzetten van nieuwe, strenge Covid-19 maatregelen, zoals de aangekondigde Code Rood, trachten om de resultaten van de verkiezingen toch naar zijn hand te zetten.

Morgen is het een week geleden dat de verkiezingen in Suriname werden gehouden. Na het tellen van 99,5% van de stemmen is duidelijk vastgesteld dat de NDP niet meer de grootste partij van Suriname is en dat de zetelverdeling wordt: VHP 20 | NDP 16 | ABOP 8 | NPS 3 | PL 2 | BEP 2.

Je zou denken dat de officieuze cijfers al lang bekend zijn, want het tellen begint meteen na sluiting van de stembureaus en zoveel valt er niet te tellen. Echter hebben marionetten van Bouterse, zoals dc Mike Nerkust en OKB voorzitter Van Dijk-Silos (speciale vertegenwoordiger van Bouterse), het proces de hele week lopen vertragen.

Dat blijkt in de praktijk lastig voor ze want alle ogen zijn op ze gericht in NIS, waar tientallen mensen dag en nacht de verrichtingen gadeslaan. Bouterse probeert nu aan de macht te blijven met als issue ‘hertelling’. Met strengere covid-19 maatregelen kan hij mensen daar, zoals journalisten die in NIS waken over de uitgebrachte stemmen, weg krijgen en niet meer terug laten komen.

Zo schakelt hij de waakzame ogen van het volk van Suriname uit, om het frauderen met de daar aanwezige uitgebrachte stemmen voor een eventuele hertelling, mogelijk te maken! Blijkbaar verliest een dictator wel zijn haren, maar niet zijn streken.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *