VIDEO: Ma Dini klaagt de rovers van Suriname aan

Opmerkelijk filmpje. In een video van ruim 30 minuten vertelt Dinie Blokland oftewel ‘Ma Dinie’ het verhaal over een affaire in Suriname waarbij de vrouw van de Surinaamse president Bouterse betrokken zou zijn. Het zou gaan om een grote diamantenroof. Im het filmpje dat hieronder te zien is worden de namen van alle betrokkenen genoemd. Een schokkend verhaal.

Ma Dinie, tante van president Desi Bouterse, stapte in maart 2019 uit de NDP en ging naar de VHP. Ze geeft aan dat de ondernemer Claudia Griffith beroofd en geïntimideerd is geworden door de regering. Volgens Blokland stond Griffith, klaar om in Suriname te investeren, met name in de ontginning van diamanten.

“Ze hebben haar beroofd van 13 diamanten. Ze zegt dat de first lady Ingrid Bouterse-Waldring, haar gevraagd had samen met haar, het bedrijf te runnen. De firts lady wilde directeur van het bedrijf van Griffith worden en omdat ze geweigerd heeft, hebben ze hun ‘mannetjes’ op haar afgestuurd:

Is dit mofokoranti of juist niet? Reageer hieronder:

UPDATE: “Met de First Lady heb ik nooit gesproken over diamanten, wel over mijn bedrijf, maar over diamant specifiek niet.” Zo reageert Claudia Griffith, directeur van het diamantopkoopbedrijf Glomac NV volgens het Nationaal Informatie Instituut op aantijgingen die recentelijk door Dini Blokland in een video op social media aan het adres van presidentsvrouwe Ingrid Bouterse-Waldring zijn gedaan.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *